Laatste uitgezonden aflevering

Seizoen 3 Aflevering 7

Uitzending van: 4 maart 2021
Ook te beluisteren als podcast:

Quin en Tom nemen weer het nieuws door van afgelopen week. Tom verteld over zijn vakantie in het prachtige Limburg waar hij héééééééééééééérlijk gewandeld heeft en fikkie heeft gestookt op de Zwitserse manier in zijn bungalow op het vakantiepark Meerdal. Quin vertelt over zijn avonturen op op het mateloos populaire ClubHouse.

Quin laat even iedereen weten dat hij al ver voor Gordon had gesignaleerd dat de reacties die onder MediCourant artikelen werkelijk alle perken te buiten gingen.

Peter Paul verteld over de nieuwe openingstijden van zijn winkel Velvet Music Dordrecht en zijn zwager die zijn autosleutels verloor in een Frans hurk toilet langs de Route de Soleil. Quin verteld over de band Life Without Buildings waarvan hij nog steeds niet weet of hij het geniaal of verschrikkelijk vindt en een verhaal van zijn onverwachte ontmoeting met een gitarist van een hele beroemde band uit de 80's.

Tom verteld dat hij naar Wanda Vision (weer) heeft gekeken en naar The Dead Don't Die en opnieuw is begonnen is met met het kijken van alle Marcel Marvel films. En dat hij (weer) bij Holy Ravioli is geweest in Rotterdam Zwaanshals waar iedereen gewoon aan het drinken was op straat. En neemt samen met Quin de Corona problematiek door.

Natuurlijk bespreken ze de belachelijke slechte resultaten van Feyenoord de laatste weken en bepalen ze even wie er weg mag of volgend jaar nog mag spelen voor de, ondanks alles, mooiste club van Nederland.

Belt Danny Broese ineens naar de show en daar hebben de heren een geweldig diepte interview mee die tussendoor wel even de hele show afbreekt en verteld over zijn ervaringen met Ali Express.

BingoEllen wordt natuurlijk ook weer gebeld. Tom en Quin bespreken met Ellen de laatste aflevering van Ik Vertrek, draait ze een balletje (nummer 20) en heeft 3 (of waren het nou 4) Power Vrouwen Quotes.


Forever27Club TalkRadio: De leukste podcast van Nederland

Tom en Quin (samen “bekend” als de Forever27Club) draaiden tot maart 2020 menig feestje plat, maar toen kwam de grote C. Uit verveling, maar vooral om samen wat leuks te doen, bedachten ze een krakkemikkig televisieprogramma: ‘Forever27Club TalkRadio’ en streamen dit wekelijks live op Facebook, Youtube en Twitch.

Forever27Club TalkRadio is een vleugje ‘Dik Voormekaar Show’, een snufje ‘Ronflonflon’ en (voor mensen die nog geen 103 zijn) een beetje ‘Veronica Inside’. Dus eigenlijk een dik uur geouwehoer en flauwe grappen met Tom en Quin. Dit alles in een overgenomen decor van The Late News Show.

Wat kan je verwachten van Forever27Club TalkRadio?

Elke woensdagavond bespreken we, van 20:00 tot 21:00ish uur, zonder blad voor de mond of boter op het hoofd het beste op het gebied van Food (wat we gegeten), TV (wat hebben we gezien), Experience (wat hebben we beleefd) en nemen we het laatste nieuws door op entertainment- en sportgebied (lees Feyenoord…).

Forever27Club TalkRadio is een frisse wind in het media landschap, geen onderwerp is te precair om behandeld te worden, heilige huisjes worden platgewalst als de Rotterdamse naoorlogse Stadsrenovatie en iedereen die het verdient om uitgelachen of de maat genomen te worden komt vanzelf aan de beurt.

De luisteraar kan meedoen!

Als enorme fans van ‘praatradio’ vinden wij het leuk om de kijkers en luisteraars de mogelijkheid te geven om ‘wat te klagen, te vragen of wat bij te dragen’ tijdens de uitzending. Alleen belde er niemand tijdens de eerste 7 uitzendingen, dus daarom bellen we zelf maar met Peter Paul van Velvet Music uit Dordrecht en BingoEllen.

Dus:

Elke woensdagavond, meestal zo’n 60 tot 90 minuten (behalve als Feyenoord speelt, dan zijn we heel stipt) kan je naar een live uitzending kijken. Om te lachen. En als je denkt dat je het beter kan of weet, dan bel je maar naar de studio via 06 – 48 230 662. Klik hier om naar een een overzicht te gaan van alle linkjes naar de Facebook, Twitch en Youtube streams waar onze afleveringen te bekijken zijn.

Uitzending gemist van Forever27Club TalkRadio?

Kijk dan op deze pagina daar staan alle oude aflevering. De laatste aflevering en de afleveringen van dit seizoen kan je hieronder bekijken.


Meer afleveringen van dit seizoen

Seizoen 3 Aflevering 6
17 februari 2021
Podcast:

Seizoen 3 Aflevering 5
3 februari 2021
Podcast:

Seizoen 3 Aflevering 4
27 januari 2021
Podcast:

Seizoen 3 Aflevering 3
20 januari 2021
Podcast:

Seizoen 3 Aflevering 2
13 januari 2021
Podcast:

Seizoen 3 Aflevering 1
6 januari 2021
Podcast:

The Forever 27 Club Instagram